Buitenschoolse opvang

BSO Camelot

Net thuiskomen, zo voelt het bij Camelot. Dé plek waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Want hier bouwen we kastelen van karton, voetballen we maar wat graag en maken we kunstwerken zoals je ze nog nooit eerder gezien hebt. 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over het buitenleven. Daar zijn we gek op. Of het nu regent of niet (we zijn tenslotte niet van suiker). Op scharreltocht door de natuur, kleine beestjes uit de natuur bestuderen of gewoon lekker rennen.

Wij werken samen met school

Dit doen we onder andere door een gezamenlijke inzet van het ‘positive behavior system’ (PBS). PBS krijgt veel aandacht op scholen. En terecht! Deze schoolbrede gedragsaanpak zorgt voor een positieve en sociale omgeving die het leren bevordert en die gedragsproblemen voorkomt of doet afnemen.

TSO

Tussen de middag zorgen we op Camelot voor een lekkere break. Overblijven is vrije tijd van de kinderen en we maken er een fijne tijd van. Samen eten we onze lunch en na het eten gooien we alle ledematen los op het schoolplein.

Ook voor jouw kind? 

BSO Camelot is er voor kinderen van Camelot school. De BSO is open van maandag t/m vrijdag vanaf het moment dat school sluit tot 18.30 uur. Op studiedagen en in schoolvakanties is de BSO open van 07.30 tot 18.30. Je kind is ook welkom op de voorschoolse opvang: van 07.30 tot het moment dat school start.

Inschrijven?

Droomt jouw kind nu al van onze BSO & TSO? Schrijf je kind dan hier in. Voor vragen over inschrijving of de locatie bel je ons via 023-2302004 of mail naar planning@opstoom.nl. 

Scroll to top